09:00 29.08.2020

Разумков з нагоди Дня пам'яті захисників: Завдячуємо тим, хто загинув, захищаючи Україну

1 хв читати
Разумков з нагоди Дня пам'яті захисників: Завдячуємо тим, хто загинув, захищаючи Україну

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

"Україна пам'ятає і завжди пам'ятатиме своїх героїв. Ми мріємо про завершення війни на Сході України, сподіваємося, що кожен воїн повернеться живим до своїх близьких, і нарешті на всій нашій території запанує мир. Але кожним новим днем ми завдячуємо також тим, хто вже не повернеться з цієї війни. Завдячуємо тим, хто загинув, захищаючи Україну. Світла пам'ять, вічна шана і безмежна вдячність!", - йдеться в зверненні Разумкова на сторінці ВР в Фейсбуці в суботу вранці.

За його словами, дуже часто в історії України наступали часи, коли доводилося відстоювати право на самостійність зі зброєю в руках. "Такі сторінки історії загартували Україну, зробили її сильнішою і впевненішою, але натомість забрали найцінніше - людські життя", - зазначив Разумков.

Голова ВР наголосив, що з 2014 року Україна знову змушена боротися за свободу і суверенітет ціною життів військовослужбовців, добровольців - героїв, які стали на захист Батьківщини і її територіальної цілісності.

"Довгоочікуваний режим тиші, який ми маємо сьогодні - це добрий знак, але не привід забувати, скільки життів було втрачено за ці шість років боротьби на Сході", - зазначив Разумков.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА