13:32 01.09.2020

Російські найманці режиму тиші з опівночі не порушували

1 хв читати
Російські найманці режиму тиші з опівночі не порушували

Російські найманці не порушували режиму припинення вогню на сході України у вівторок з опівночі станом на 12:00, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"Порушень режиму припинення вогню зафіксовано не було, на всіх ділянках фронту спостерігається тиша... Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими військовими. Підрозділи, залучені до проведення Операції об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов повного й всеосяжного режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Водночас у Міноборони зазначають, що за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з'єднань і частин у Донецьку та Луганську.

"Через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення. Протягом минулого тижня до з’єднань і частин окупантів доставлено близько 700 тонн пального та шість вагонів з боєприпасами. Крім того, для комплектування підрозділів противника з території РФ продовжують прибувати найманці-громадяни РФ, які пройшли спеціальну підготовку в навчальних таборах Південного військового округу за окремими військово-обліковими спеціальностями", - розповіли у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА