20:26 01.09.2020

Цукерберг і його дружина на тлі пандемії пожертвували $ 300 млн на безпеку президентських виборів у США

2 хв читати
Цукерберг і його дружина на тлі пандемії пожертвували $ 300 млн на безпеку президентських виборів у США

Засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг і його дружина Прісцила Чан у зв'язку з тривалою епідемією коронавірусу направили $ 300 млн двом структурам для гарантування безпеки виборів президента США в листопаді 2020 року, повідомляє видання The Hill.

$ 250 млн надійдуть організації Center for Tech and Civic Life для найму і навчання співробітників виборчих дільниць, а також для придбання необхідного обладнання, і ще $ 50 млн - Center for Election Innovation and Research, яка потім розподілить кошти в різних штатах з метою підвищення безпеки виборів.

"Я стурбований тим, що інфраструктура виборів у нашій країні стикається в цьому році з безліччю викликів через епідемію COVID-19. Буде безпрецедентний рівень голосування поштою, а також зросла необхідність у тому, щоб співробітники виборчих дільниць і обладнання забезпечили безконтактне голосування", - заявив Цукерберг.

The Hill нагадує, що раніше компанія Facebook піддавалася критиці за нездатність запобігти поширенню дезінформації, яка причетна до виборів в США. В результаті в компанії стали суворіше підходити до змісту політичного контенту, а також пообіцяли видаляти будь-які повідомлення, які б демонстрували спроби скоординованого втручання в електоральний процес у США.

Газета зазначає, що в березні Конгрес ухвалив виділення $ 400 млн штатам для вирішення низки проблем, пов'язаних із виборами. До цього з 2018 року Конгрес уже виділив понад $ 800 млн на гарантування безпеки виборів. Однак, зазначає The Hill, між республіканцями і демократами існують розбіжності з приводу виділення владі штатів федеральних коштів, призначених для проведення виборів на належному рівні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА