21:08 01.09.2020

Страховики-члени МТСБУ за 7 міс. збільшили кількість договорів ОСЦПВ на 2%, платежі - на 22,4%

1 хв читати
Страховики-члени МТСБУ за 7 міс. збільшили кількість договорів ОСЦПВ на 2%, платежі - на 22,4%

Страхові компанії-члени Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) в січні-липні 2020 року уклали 4,841 млн договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ), що на 2% більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

Згідно з оприлюдненими на сайті МТСБУ даними, за січень-липень цього року його члени збільшили збір страхових платежів за полісами ОСЦПВ на 22,4% порівняно з аналогічним торішнім періодом - до 3,507 млрд грн.

Загальний обсяг нарахованих страхових відшкодувань за внутрішніми договорами страхування за сім місяців зріс на 7,9% - до 1,533 млрд грн. Зокрема 267,4 млн грн виплачені з використанням "європротоколу", що на 9,2% більше, ніж за сім місяців 2019 року.

Бюро також зафіксувало збільшення кількості врегульованих вимог про страхове відшкодування на 2,4% - до 80,703 тис., з них із використанням "європротоколу" - 27,253 тис. (-0,5%).

МТСБУ є єдиним об'єднанням страховиків, що здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Членами бюро є 49 страхових компаній.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА