17:14 02.09.2020

Патрульні розшукали чоловіка, який, імовірно, вранці у Києві завдав тілесних ушкоджень нардепу Полякову

2 хв читати
Патрульні розшукали чоловіка, який, імовірно, вранці у Києві завдав тілесних ушкоджень нардепу Полякову

У середу вранці патрульні Києва отримали орієнтування за планом "Перехоплення" у зв'язку з тим, що в Шевченківському районі столиці невідомий чоловік завдав тілесних ушкоджень народному депутату України і поїхав на автомобілі Toyota.

"Патрульні, які стежать за безпекою міста за допомогою камер, встановили маршрут авто до Броварського проспекту, де водія Toyota зупинив екіпаж патрульних", - повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

У відомстві додали: "попередньо, водій підтвердив патрульним, що вранці був учасником конфлікту з незнайомцем".

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції для з'ясування всіх обставин події.

Раніше 2 вересня повідомлялося, що поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на народного депутата України Антона Полякова (депутатська група "За майбутнє") в центрі столиці.

"За фактом протиправних дій стосовно народного обранця відкрито кримінальне провадження. Дії невідомого кваліфіковано за ст. 125 Кримінального кодексу України", - йдеться в оприлюдненому в середу вдень повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

За інформацією главку, вранці в середу до столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про надання медичної допомоги народному депутатові. Для з'ясування обставин події на місце виїхала слідчо-оперативна група поліції.

"Зі слів потерпілого встановлено, що о 4:30 біля одного з будинків на вулиці Богдана Хмельницького під час конфлікту невідомий завдав йому тілесних ушкоджень. Для надання медичної допомоги депутат самостійно звернувся до травмпункту", - зазначається в повідомленні.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч.1 ст.125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Вживаються заходи для встановлення і затримання причетних до цього кримінального правопорушення.

У повідомленні поліції Києва не зазначено ім'я потерпілого народного депутата. Водночас, як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про Антона Полякова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА