08:05 04.09.2020

Рятувальники та військові продовжують гасіння окремих осередків пожежі в трьох районах Луганської та Харківської областей

2 хв читати
Рятувальники та військові продовжують гасіння окремих осередків пожежі в трьох районах Луганської та Харківської областей

Рятувальники і військовослужбовці Збройних сил України продовжують гасіння окремих осередків тління лісової підстилки і залишків деревини всередині контрольованого периметра пожежі в Новоайдарському та Станично-Луганському районах Луганської та Чугуївському районі Харківської області, повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7.00 4 вересня триває гасіння пожежі в лісовому масиві поблизу с.Клугино-Башкирівка Чугуївської міськради, яка виникла 2 вересня. Відкритого вогню не спостерігається, проводиться догасіння окремих осередків тління лісової підстилки і залишків деревини всередині контрольованого периметра", - сказано в ранковому зведенні на сайті відомства в п'ятницю.

До гасіння пожежі залучено 7 людей та 2 одиниці техніки лісгоспу, 15 людей особового складу та 1 одиниця техніки ЗС України.

У Луганській області станом на 7.00 4 вересня триває гасіння 3 осередків пожежі сухої трави та лісових насаджень у 2 районах області (Новоайдарський район с.Лобачеве, с.Лопаскине і Станично-Луганський район с.Болотене), які виникли 2 вересня. Відкритого вогню не спостерігається, проводиться догасіння окремих осередків тління лісової підстилки і залишків деревини всередині контрольованого периметра.

До гасіння пожеж залучено 404 людини і 73 одиниці техніки, з них від ДСНС - 245 людей особового складу та 47 одиниць техніки.

"З метою надання допомоги в гасінні лісових пожеж на території Луганської області від ДСНС додатково залучено 135 осіб та 27 одиниць техніки з Донецької, Дніпропетровської і Полтавської областей", - уточнили в відомстві.

Разом із тим, прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у п'ятницю вранці повідомив, що підрозділи ЗСУ спільно з пожежними ДСНС беруть участь у гасінні вогню поблизу населених пунктів Валуйське, Станиця Луганська, Лопаскине, Лобачеве, Попасна, Новоолександрівка, Трьохізбенка.

"До гасіння пожеж залучено необхідну кількість особового складу і техніки. Пожежі вже ліквідовані в населених пунктах Красногорівка, Зайцеве, Єлизаветівка, Золоте-3 і Кам'янка", - уточнили військові.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА