16:37 06.09.2020

Російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі та обстріляли позиції ЗСУ, одного військового поранено

1 хв читати
Російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі та обстріляли позиції ЗСУ, одного військового поранено

Командування Об'єднаних сил повідомляє, що 6 вересня, на 42-й день повного і всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі, російські найманці порушили домовленості і здійснили прицільний обстріл українських позицій.

"Ворог нахабно відкрив вогонь з автоматичного станкового гранатомета, випустивши при цьому три черги ВОГ-17 по підрозділу Об'єднаних сил у районі населеного пункту Красногорівка. Унаслідок обстрілу дістав поранення військовослужбовець Збройних сил України, який усував наслідки пожежі на позиції", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці прес-центру ООС в неділю вдень.

Пораненому військовому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

"Така зухвалість противника свідчить про те, що збройні формування РФ цілеспрямовано йдуть на зрив домовленостей, які були досягнуті Тристоронньою контактною групою 22 липня. Сьогоднішній обстріл вкотре доводить, що так зване керівництво ОРДЛО не має на меті досягти миру", - йдеться в інформації.

У прес-центрі ООС додали, що Об'єднані сили дають ще одну можливість так званим "ДНР" і "ЛНР" виконати вимоги, визначені ТКГ 22 липня – дотримуватися повного і всеосяжного режиму припинення вогню.

"В іншому разі, під час наступного обстрілу українських позицій Об'єднані сили нададуть адекватну відсіч противнику з усіх наявних сил і засобів", - наголосили в командуванні ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА