20:30 06.09.2020

На Донбасі загинув військовослужбовець ЗС України - штаб ООС

1 хв читати
На Донбасі загинув військовослужбовець ЗС України - штаб ООС

На Донбасі в неділю, 6 вересня, під час обстрілу з боку російських найманців загинув військовослужбовець Збройних сил України, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів об'єднаних сил, поблизу Причепилівки, що на Луганщині. На жаль, один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення несумісне з життям", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбуці в неділю ввечері.

У штабі також зазначили, що у відповідь на обстріл, підрозділи ООС застосували наявні вогневі засоби. Втрати противника уточнюються.

Водночас головний редактор інтернет-видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці в Facebook, що в неділю, 6 вересня, на Донбасі від кулі снайпера загинув український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення внаслідок підриву автоцистерни.

"О 15.55 поблизу села Новгородське підірвалася на міні автоцистерна АРС-14, яка виїхала до місця гасіння пожежі. Двоє військовослужбовців поранені, один із них у важкому стані. О 17.15 поблизу села Кримське Новоайдарського району від пострілу снайпера загинув військовослужбовець ЗСУ", - написав Бутусов.

Раніше повідомлялося, що 6 вересня двоє українських військовослужбовців загинули, підірвавшись на мінному полі російських найманців, під час обходу осередків пожежі в районі Верхньоторецького в Донецькій області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА