11:43 07.09.2020

Голова Житомирської ОДА сподівається, що регіон не потрапить до "червоної" зони, але готовий забезпечити виконання всіх рішень центральної влади

2 хв читати
Голова Житомирської ОДА сподівається, що регіон не потрапить до "червоної" зони, але готовий забезпечити виконання всіх рішень центральної влади

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко сподівається, що регіон не потрапить до "червоної" зони поширення коронавірусної інфекції, але водночас наголосив, що готовий забезпечити виконання всіх рішень центральної влади.

"У мене, по-перше, є дуже щира надія, що Житомир і Житомирська область не потраплять до "червоної" зони. У мене величезна надія. Але в разі, якщо ми потрапимо туди, ми ухвалюватимемо ті рішення, які будуть ухвалені Кабінетом Міністрів, і їх виконуватимемо. Однозначно", - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Бунечко зазначив, що він не бере участі в місцевих виборах і йому не потрібна політика. "Я розумію, що я, як представник президента в Житомирській області, повністю імплементуватиму рішення Кабінету Міністрів, і, коли потрібно, за допомогою жорстких заходів", - наголосив він.

Бунечко зазначив, що на сьогодні всі лікарні області забезпечені засобами індивідуального захисту, виплати лікарям здійснюються в повному обсязі.

"У нас 95% лікарів, які борються з COVID-19, застраховані, і ми цю цифру доведемо до 100% найближчими днями. Ми наразі активно працюємо над забезпеченням лікарень киснем. Мені фактично щодня доповідають про підключення нових ліжко-місць до кисню. Я чітко розумію, що ми, на жаль, маємо таку тенденцію, що друга хвиля нас може не обійти. На жаль. Але ми до цього готуємося. Так, як готувалися до першої хвилі, так і зараз безпосередньо готуємося й до другої хвилі", - розповів він.


Повний текст інтерв'ю буде оприлюднено на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА