12:52 07.09.2020

Київ завершує підготовку до наступного опалювального сезону - Кличко

1 хв читати
Київ завершує підготовку до наступного опалювального сезону - Кличко

Київ на фінальній стадії підготовки до наступного опалювального сезону, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" здійснює масштабну реконструкцію на майбутніх ділянках тепломереж. Цього року ми взагалі замінимо понад 100 км аварійних труб на найпроблемніших ділянках у всіх районах міста. Також усунули 6,5 тис. пошкоджень на тепломережах і пошкоджень, що виникли у результаті гідравлічних випробувань", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

Він також зазначив, що якісне проведення гідравлічних випробувань влітку допомагає уникнути аварійних ситуацій взимку.

"Нагадаю, випробування цього року розпочали майже на місяць пізніше. У травні, а не у квітні, як зазвичай. Через карантин, коли багато киян перебували вдома. Тому роботи розпочали пізніше і здійснювали інтенсивніше, щоб встигнути підготувати теплотраси до початку опалювального сезону і усунути всі пошкодження", - повідомив мер столиці.

За його словами, "Київтеплоенерго" також підготувало до зими всі столичні станції теплопостачання та котельні.

"До зими готуються всі підприємства та служби, і якість робіт ми контролюємо. У місті працює житлово-комунальна інспекція, обстежуватиме стан будинків і систем теплопостачання. І відповідальність за належну підготовку нестиме кожен - від голови району до керівника ЖЕК", - зазначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА