19:11 07.09.2020

Зеленський сподівається, що після зустрічі радників лідерів "нормандської четвірки" може бути визначено дату зустрічі лідерів - розмова з президентом Литви

1 хв читати
Зеленський сподівається, що після зустрічі радників лідерів "нормандської четвірки" може бути визначено дату зустрічі лідерів - розмова з президентом Литви

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що після зустрічі радників глав держав країн "нормандської четвірки" може з'явитися розуміння, коли відбудеться зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії.

"Сподіваюся, що після зустрічі радників лідерів країн "нормандської четвірки" ми зрозуміємо, коли має бути зустріч лідерів цих країн. Нам усім треба старатися заради того, щоб досягнути миру", - сказав він у телефонній розмові з президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою, повідомляє прес -служба президента України.

Зеленський ознайомив Науседу з актуальною ситуацією на Донбасі. Президент України висловив глибоке занепокоєння грубим порушенням всеосяжного перемир'я з боку незаконних збройних формувань, яке сталося 6 вересня і призвело до загибелі українського військовослужбовця. Внаслідок ворожого обстрілу поранення дістав іще один військовослужбовець Збройних сил України.

Зеленський також висловив подяку офіційному Вільнюсу й особисто Науседі за незмінну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Сторони обговорили заходи, яких вживають в Україні та Литві для протидії поширенню коронавірусу й мінімізації впливу пандемії на громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА