10:35 08.09.2020

Майже 52 тис. вступників на бакалаврат і молодший бакалаврат зараховані на бюджет

2 хв читати
Майже 52 тис. вступників на бакалаврат і молодший бакалаврат зараховані на бюджет

За підсумками зарахування абітурієнтів на навчання за державний кошти місця на бакалавраті й молодшому бакалавраті отримали 51,4 тис. вступників, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

"Завершився ще один з етапів вступної кампанії 2020 – зарахування вступників бакалаврського та молодшого бакалаврського рівня на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державний кошт. Заклади вищої освіти оприлюднюють накази про зарахування на навчання бюджетників. Кількість зарахованих на ОС "Бакалавр" становить 51 тис. 377 осіб та 425 – ОС "Молодший бакалавр", - ідеться в повідомленні прес-служби міністерства.

У рейтингу вищих навчальних закладів за кількістю зарахованих на бюджет перше місце посідає Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" - 3 748 бюджетників, далі йдуть Київський національний університет імені Тараса Шевченка - 2 986, Національний університет "Львівська політехніка" - 2 297, Львівський національний університет імені Івана Франка - 2 108, Національний авіаційний університет - 1 186, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна - 1 159, Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" - 1 120, Харківський національний університет радіоелектроніки - 968, Національний університет біоресурсів і природокористування України - 911 і Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича - 810 бюджетників.

Зазначаємо, що абітурієнти, які мають пільги і претендують на переведення на бюджет, мають подати до вишу підтверджувальні документи до 11 вересня, а саме переведення відбудеться до 15 вересня. Станом на 7 вересня кількість абітурієнтів, зарахованих за пільгами, становить 4 тис. 722 людини.

Зарахування на контракт триватиме до 30 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА