10:40 08.09.2020

У ЗСУ за добу виявлено 27 нових випадків COVID-19

1 хв читати
У ЗСУ за добу виявлено 27 нових випадків COVID-19

За минулу добу в Збройних силах України лабораторно підтверджено 27 нових випадків коронавірусної хвороби, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ в соцмережі Facebook.

"З них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 7 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 4 військовослужбовці, Миколаївський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Інфекційна лікарня міста Харків – 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", - зазначено в повідомленні.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 20 осіб: 4 військовослужбовці і 2 працівники ЗСУ у Львівській області, по 2 військовослужбовців у Київській та Житомирській областях, 1 військовослужбовець й 1 працівник ЗСУ в Хмельницькій області, 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ в Харківській області, 1 військовослужбовець й 1 працівник ЗСУ в Рівненській області, по 1 працівнику ЗСУ в Тернопільській, Волинській, Дніпропетровській та Одеській областях. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Станом на 10:00 8 вересня у ЗСУ на COVID-19 хворіють - 624 людини. Загалом за час пандемії одужали – 1 347 осіб, летальних випадків - 6. На ізоляції перебуває 491 особа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА