19:57 08.09.2020

На ділянках із автофіксацією порушень ПДР аварійність зменшилася втричі - голова Держагентства інфраструктурних проектів

1 хв читати
На ділянках із автофіксацією порушень ПДР аварійність зменшилася втричі - голова Держагентства інфраструктурних проектів

На ділянках українських автодоріг, де стоять комплекси автоматичної фіксації ПДР, аварійність зменшилася втричі, повідомив голова Державного агентства інфраструктурних проектів Кирило Хом’яков.

"На тих ділянках, де наразі працюють камери - це 45 комплексів у Києві та Київській області, до встановлення камер було 37 ДТП, а після встановлення камер, за той самий період - лише 13 ДТП. Тобто аварійність зменшилася втричі на ділянках, де водії знають, що буде контроль. Тому в наших планах не лише збільшити кількість комплексів автофіксації на дорогах державного значення, а також дати Нацполіції та патрульній поліції можливість фіксувати порушення швидкості в русі. Надати їм інструменти на патрульні автомобілі, які дозволять фіксувати порушення швидкості прямо на дорозі", - розповів він під час зустрічі "Безпека має значення" у вівторок.

Хом’яков також повідомив, що до кінця 2020 року буде побудовано один надземний пішохідний перехід на трасі Київ-Одеса, 26 кільцевих розв'язок у місцях концентрації ДТП, облаштовано 76 демпферних систем, а також 887 пішохідних переходів (автономне освітлення та світлофори на вимогу).

"Ми також активно працюємо над новою державною стратегією. Вона складається з трьох компонентів - стратегія, план дій і державна цільова програма. Ми плануємо закінчити її вже до кінця листопада", - зазначив голова агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА