08:09 09.09.2020

Ганц: З нашими різними єврейськими громадами у нас є можливість зробити набагато більше

2 хв читати
Ганц: З нашими різними єврейськими громадами у нас є можливість зробити набагато більше

З нашими різними єврейськими громадами в Ізраїлі є можливість зробити набагато більше і добитися більшого успіху, заявив змінний прем'єр-міністр Ізраїлю Бені Ганц.

"Коли найбільш спокусливо повернутися до маленьких громад, нам вкрай необхідно звернутися один до одного. Нещодавно, завдяки історичній мирній угоди між Ізраїлем і Арабськими Еміратами, ми побачили силу діалогу в Ізраїлі. І з нашими різними єврейськими громадами у нас є можливість зробити набагато більше", - розповів Ганц під час виступу на Київському єврейському форумі 2020 року, що відбувається в режимі онлайн.

Змінний прем'єр-міністр Ізраїлю зазначив, що збереження безпеки єврейського народу є ключовим завданням для ізраїльського уряду.

"В Ізраїлі збереження нашого народу в безпеці означає, що ми повинні бути постійно готові. Ми стикаємося з агресивним Іраном, який прагне розширити свій вплив, ми стикаємося з Хезболлою на півночі, ми стикаємося з керівництвом Хамасу, що тероризує народ Півдня, і ми маємо справу з мінливим регіоном, який щодня приносить нові проблеми. Ми завжди вирішували і завжди будемо вирішувати ці проблеми разом", - наголосив Ганц.

Прем'єр-міністр зазначив, що зв'язки єврейських громад в усьому світі допоможуть сильніше будь-яких криз.

"Настав час уважно вислухати один одного. Настав час зібратися разом, щоб зробити не менше, ніж наші окремі частини. Настав час повернутися до єдності. Наші зв'язки сильніше будь-якої кризи. І це знання про нашу єдність може допомогти нам подолати сум'яття цих часів і допомогти нам стати сильнішими, ніж будь-коли", - підсумував він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА