07:38 10.09.2020

США до кінця року отримають вакцину від COVID-19, незважаючи на проблеми у AstraZeneca - Білий дім

1 хв читати
США до кінця року отримають вакцину від COVID-19, незважаючи на проблеми у AstraZeneca - Білий дім

У США як і раніше розраховують, що вакцина від коронавірусу COVID-19 стане доступною в країні до кінця року, заявила прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані.

"До кінця року вона повинна бути готова", - сказала Макінані на брифінгу в Білому домі, відповідаючи на питання журналістів.

Вона також додала, що припинення випробування вакцини AstraZeneca не вплине на темпи отримання вакцини, оскільки крім цієї компанії над подібними препаратом працюють, зокрема, компанії Pfizer і Moderna.

Раніше президент США Дональд Трамп заявляв, що не виключає появу у США вакцини від коронавірусу навіть у жовтні цього року. При цьому він допускав, що вакцина може з'явитися і пізніше цього року.

У вівторок компанія AstraZeneca повідомила, що припинила клінічні випробування вакцини проти COVID-19 для розслідування "потенційно незрозумілої хвороби".

Зазначається, що хвороба у одного з учасників випробування може бути і не викликана вакциною, однак це необхідно перевірити.

За даними порталу Stat News, учасник, у якого була запідозрена "серйозна побічна реакція", перебуває у Великій Британії.

AstraZeneca - одна з трьох компаній, які проводять випробування третьої фази коронавірусної вакцини в США. Наразі в країні проводяться ще два випробування потенційних вакцин від компаній Pfizer і Moderna.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА