10:33 11.09.2020

У ЗСУ за добу виявили 35 нових випадків захворювання на COVID-19 - командування Медсил

2 хв читати
У ЗСУ за добу виявили 35 нових випадків захворювання на COVID-19 - командування Медсил

У Збройних силах України за минулу добу виявили 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, загалом нині хворіють 640 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Всього за час пандемії одужало – 1 478 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 716 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 77 осіб", - ідеться в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Зазначається, що з 35 нових випадків COVID-19 на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебувають чотири особи (Військово-медичний клінічний центр Південного регіону– 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 1 військовослужбовець).

Окрім того, на лікуванні в домашніх умовах під наглядом медичної служби перебуває 31 особа (Київська область – 9 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, Львівська область - 3 військовослужбовці, Хмельницька область – 1 військовослужбовець, Івано-Франківська область – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Одеська область - 4 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Житомирська область – 1 військовослужбовець, Рівненська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Дніпропетровська область – 1 військовослужбовець, Вінницька область - 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Миколаївська область – 1 військовослужбовець, Тернопільська область - 1 військовослужбовець).

Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок п'ятниці, 10 вересня, виявлено 3 144 нових випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, при цьому 1 128 осіб одужали, 53 раніше хворих померли. Нині в Україні на COVID-19 хворіють 78 675 осіб, що на 1 963 більше, ніж днем раніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА