11:55 11.09.2020

На Київщині майже 8 тис. учнів перевели на дистанційне навчання через COVID-19

2 хв читати
На Київщині майже 8 тис. учнів перевели на дистанційне навчання через COVID-19

Станом на 10 вересня в 59 навчальних закладах Київської області виявлено випадки захворювання педагогів та учнів на коронавірусну хворобу, у зв'язку з чим майже 8 тис. учнів переведено на дистанційне навчання, повідомив голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Василь Володін.

"Загальна кількість учнів, яких переведено на дистанційне навчання 7 871. З них 5 613 навчаються в 14 школах, які повністю переведені на дистанційне навчання. Ще 79 окремих класів (це 2 258 учнів) у 44 закладах освіти переведені на самоізоляцію, тоді як школи в яких вони розташовані, продовжують працювати", - наводить слова Володіна прес-служба КОДА.

Зазначається, що крім того, в Київській області в умовах адаптивного карантину працюють 686 закладів дошкільної освіти, які відвідують 33 920 дітей, функціонування закладів забезпечують 12 088 співробітників. Так, у зв'язку із захворюванням на СОVID-19 було закрито на карантин 11 дитсадків.

"На жаль, школи та садочки змушені йти на такі непопулярні міри. Дітей переводять на онлайн навчання. Але всі ми розуміємо, що наразі іншого виходу з ситуації не має. Ми всі в однаковому положенні. Головне – вберегти здоров'я та життя людей. Прошу всіх мешканців Київської області відповідально та з розумінням поставитися до таких заходів", - наголосив Володін

Як повідомлялося, в Київській області станом на ранок п'ятниці 94 людини захворіли на коронавірус, 4 - померли і 41 - одужала, нині хворіють 2 090 осіб.

Загалом в Україні станом на ранок п'ятниці, 10 вересня, виявлено 3 144 нових випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, при цьому 1 128 осіб одужали, 53 раніше хворих померли. Нині в Україні на COVID-19 хворіють 78 675 осіб, що на 1 963 більше, ніж днем раніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА