12:30 11.09.2020

У Києві через коронавірус у вчителів закрили 2 школи, ще в 50 перевели на дистанційне навчання 126 класів - Кличко

2 хв читати
У Києві через коронавірус у вчителів закрили 2 школи, ще в 50 перевели на дистанційне навчання 126 класів - Кличко

Ситуація з навчальним процесом у Києві в умовах пандемії - контрольована, заявив мер міста Віталій Кличко.

"Що стосується навчального процесу в столиці. Поки що ситуація контрольована, оскільки місто підготувало школи до роботи в нових умовах. Розробили регламент роботи під час пандемії. Ми забезпечили заклади освіти дезінфікуючими засобами. Але оскільки вірус у місті поширюється, до роботи шкіл і садків буде наша особлива увага. І оперативні рішення будуть залежати від ситуації", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу.

Мер повідомив, що на сьогодні працюють 426 столичних шкіл із 428. Через виявлені випадки захворювання у вчителів на карантин закрили дві школи в Оболонському районі.

"У 50 школах на дистанційне навчання перевели загалом 126 класів, де є хворі учні. Усього хворих на коронавірус школярів у столиці - 174. Та 83 педагоги", - повідомив Кличко.

Стосовно дитячих садків мер зазначив, що через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті два заклади дошкільної освіти: в Деснянському та в Печерському районах.

Два дитячі садки - на Оболоні і в Дніпровському районі - відновили свою роботу після карантину.

"Загалом із 568 комунальних дитсадків продовжують працювати 554. Деякі зачинені через планові ремонти. Наповненість дітей у садках - майже 51%. Багато батьків, зважаючи на епідемічну ситуацію, залишають дітей вдома або під наглядом родичів", - розповів Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА