08:24 15.09.2020

У Франції суттєво знизився добовий показник випадків коронавірусу

2 хв читати
У Франції суттєво знизився добовий показник випадків коронавірусу

У Франції за понеділок виявили 6 тис. 158 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19, у порівнянні з суботою цей показник скоротився майже вдвічі, повідомило в понеділок британське видання The Guardian з посиланням на владу Франції.

Видання нагадує, що в суботу в країні зафіксували рекордний приріст заражень - 10 тис. 561, а в неділю - 7 тис. 183.

Водночас видання відзначає, що зменшення кількості заражень може бути наслідком проведення меншої кількості тестів на коронавірус у неділю.

За останній тиждень середньодобовий показник випадків заражень коронавірусом у Франції становив 8 тис. 324, тоді як у травні в середньому щодня виявляли близько 272 випадків.

Всього в країні з початку пандемії діагностували понад 387 тис. випадків COVID-19, понад 30,9 тис. інфікованих померли.

На тлі прискорення темпів поширення коронавірусу влада Бордо і Марселя в понеділок оголосила про посилення заходів боротьбі з інфекцією. Влада міст закликала скоротити громадські та сімейні зібрання до 10 осіб і скасувати студентські вечірки. Допустиму кількість людей на спортивних заходах скоротили з 5 тис. до тисячі.

Скасовуються і масштабні заходи, зокрема ярмарки, а також вводиться заборона на танці в барах і на весіллях.

У Марселі ввели заборону на продаж і споживання алкоголю на вулицях після 20:00 (22:00 за Києвом), а також поширили розпорядження, згідно з яким бари і ресторани повинні закриватися о 00:30 (2:30 за Києвом).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА