11:04 15.09.2020

У ЗСУ зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу

У Збройних силах України зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу, за добу зареєстровано 29 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

"На жаль, у Збройних силах України зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу. Так, у зв'язку з гострою респіраторною хворобою COVID-19, викликаною коронавірусом SARS-CoV-2, 14 вересня помер співробітник ЗС України (Біла Церква)", - йдеться у повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Зазначається, що він хворів із 3 вересня, проходив лікування у Білоцерківській міській лікарні, а позитивний результат ПЛР-тесту отримав 4 вересня.

"Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, мав хронічні супутні захворювання, які потребували лікування вузькопрофільних фахівців. 14 вересня стан здоров'я різко погіршився, реанімаційна бригада розпочала інтенсивну терапію, яка не дала позитивного результату. Висловлюємо співчуття близьким та рідним", - йдеться у повідомленні.

Загалом станом на ранок вівторка у ЗСУ на COVID-19 хворіє 662 людини. За час пандемії одужали 1 575 осіб. На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 729 осіб.

Зазначається, що з 29 нових випадків захворювання на COVID-19 в закладах охорони здоров'я перебувають шестеро осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - троє військовослужбовців, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - двоє військовослужбовців та Військово-медичний клінічний центр Східного регіону - один військовослужбовець).

На лікуванні вдома перебуває 23 людини (Київська область - семеро військовослужбовців та два співробітники ЗСУ, Рівненська область - троє військовослужбовців та один співробітник ЗСУ, Львівська область - двоє військовослужбовців, Тернопільська область - один військовослужбовець та один співробітник ЗСУ, Житомирська, Київська та Полтавська області - по одному військовослужбовцю, Вінницька, Харківська та Чернігівська області - по одному співробітнику ЗСУ).

Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка виявлено 2 905 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, при цьому видужали - 1267 осіб, 53 раніше захворілих померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд ухвалив вирок голові компанії "Metalhouse LLC" і його спільнику за співпрацю з бізнесменом Курченком

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА