18:59 15.09.2020

Ізраїльтянин намагався болотами проникнути з Білорусі до України, йому заборонили в'їзд на п'ять років

2 хв читати
Ізраїльтянин намагався болотами проникнути з Білорусі до України, йому заборонили в'їзд на п'ять років

Громадянина Ізраїлю, який спробував незаконно перейти кордон України та Білорусі в обхід пункту пропуску "Нові Яриловичі" у Чернігівській області, примусово повернули на суміжну сторону і заборонили в'їзд до України на п'ять років, повідомила Державна прикордонна служба України.

"Державна прикордонна служба наголошувала і зверталася до іноземних громадян, які планують потрапити в Україну, не намагатися порушувати законодавство України. Проте один з іноземців, попри обмеження в’їзду, не дослухався цього. Він спробував незаконно перейти кордон, обійшовши пункт пропуску "Нові Яриловичі", що в Чернігівській області. Однак відразу був затриманий прикордонним нарядом. Порушником виявився громадянин Ізраїлю, 1978 року народження", - йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби України у вівторок.

У відомстві зазначили, що для порушення кордону громадянин обрав болотисту місцевість, ймовірно сподіваючись, що на такому напрямку йому це точно вдасться.

"На іноземця складено адмінматеріали за ч.1 ст. 204 КУпАП, а також проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на п'ять років. Він вже примусово повернутий на суміжну сторону", - зазначено в повідомленні.

У Держприкордонслужбі також наголосили, що прикордонники діють виключно в рамках чинного законодавства і норм, що регламентують порядок перетину кордону та притягнення порушників до відповідальності.

"Вкотре наголосимо, кожна держава стверджується непорушністю своїх кордонів і Державна прикордонна служба стоїть на захисті кордону України. При цьому прикордонники діють виключно в межах чинного законодавства та норм, які регламентують порядок перетину кордону і притягнення порушників до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА