22:31 16.09.2020

Літак з Кернесом на борту вилетів до Німеччини

1 хв читати
Літак з Кернесом на борту вилетів до Німеччини

Літак, на борту якого перебуває міський голова Харкова Геннадій Кернес, вилетів з Міжнародного аеропорту "Харків" до Берліна, повідомило інформоване джерело.

"Близько 21:50 борт злетів. Він на борту", - сказало джерело кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна.

Отримати підтвердження або спростування цієї інформації в Харківській міськраді кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна поки не вдалося.

Як повідомляє Суспільне-Харків, літак, на якому імовірно Кернеса відправили на лікування до Німеччини, прибув в аеропорт "Харків" з німецького Нюрнберга о 19:15. Це Bombardier Challenger 604 з бортовим номером D-AFAD, який належить компанії FAI Aviation Group. Ця компанія зокрема опікується медичними перевезеннями. Літак з цим бортовим номером перевозив в Берлін з Омська російського політика Олексія Навального після отруєння.

Як повідомлялося раніше, у Кернеса підтверджений COVID-19 і двостороннє запалення легенів. 10 вересня він був госпіталізований до 17-ї міської лікарні.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Вдень, 16 вересня, ZN.UA з посиланням на джерела в найближчому оточенні Кернеса повідомило, що кілька днів тому він переніс інсульт, викликаний коронавірусом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА