07:51 17.09.2020

Через необережне поводження з гранатою загинув український військовослужбовець

1 хв читати
Через необережне поводження з гранатою загинув український військовослужбовець

Російські найманці за минулу добу двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, через необережне поводження з гранатою загинув український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"У районі Новотошківського загинув один український захисник унаслідок необережного поводження з гранатою", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер.

Також у штабі повідомили, що за минулу добу, 16 вересня, в смугах відповідальності наших бригад зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню російськими найманцями на Донбасі.

Зокрема, постріл в бік українських позицій з підствольного гранатомета зафіксований поблизу Катеринівки, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї - у Водяного. "Ці вогневі провокації супротивника не становили загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед українських захисників внаслідок пострілів немає", - уточнили українські військові.

З початку поточної доби, 17 вересня, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша, вогневих провокацій з боку російських найманців не зафіксовано.

"Підрозділи об'єднаних сил дотримуються умови припинення вогню і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які дії противника", - підсумували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА