08:38 17.09.2020

США і надалі продовжуватимуть боротьбу з кіберзлочинами

1 хв читати
США і надалі продовжуватимуть боротьбу з кіберзлочинами

Держсекретар США Майк Помпео в зв'язку з введенням владою США санкцій стосовно двох росіян за передбачувані кіберзлочини заявив, що Вашингтон продовжить боротьбу з хакерами.

"Сполучені Штати і надалі притягатимуть до відповідальності зловмисників, які прагнуть підірвати нашу економічну безпеку. Сьогоднішні скоординовані дії демонструють нашу прихильність стримування кіберзлочинів, які в іншому випадку спричинили великі витрати для американців", - йдеться в заяві Помпео, поширеній держдепом.

Раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів США внесло до списку кіберсанкцій SDN List ще двох росіян Дмитра Карасавіді (1985 рік народження) з Москви і Данилу Потєхіна (1990 або 1995 року народження) з Воронежа.

У Мінфіні зазначили, що ці особи були причетні до крадіжки віртуальної валюти. Їх метою в 2017-2018 роках були клієнти трьох провайдерів послуг у сфері віртуальних активів: два з них розташовувалися в США і ще один за кордоном. У результаті діяльності цих осіб сукупний збиток склав не менше $ 16,8 млн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА