18:21 17.09.2020

Індія готова і надалі всебічно допомагати Україні в боротьбі з COVID-19 - посол на зустрічі з секретарем РНБО

1 хв читати
Індія готова і надалі всебічно допомагати Україні в боротьбі з COVID-19 - посол на зустрічі з секретарем РНБО

 Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зустрівся з послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі, під час якої обговорив перспективи практичної взаємодії двох країн за різними напрямами.

Як повідомляє прес-служба РНБО, Данілов подякував Індії за сприяння в протидії поширенню епідемії COVID-19 в Україні і зазначив, що в Україні уважно стежать за розробкою індійськими та британськими фахівцями вакцини проти коронавірусної хвороби.

"У свою чергу пан посол висловив готовність індійської сторони і надалі надавати Україні всебічну допомогу в боротьбі з COVID-19", - йдеться в повідомленні.

Сторони констатували успішне партнерство та обговорили перспективи практичної взаємодії, зокрема у сфері військово-технічного співробітництва.

У цьому контексті секретар РНБО повідомив про утворення Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України на чолі з віце-прем'єр-міністром України Олегом Уруським, яке відповідатиме за формування та реалізацію військово-промислової політики, а також розвиток космічної галузі.

"Наше завдання - дати потужний поштовх активізації двосторонньої співпраці у цій сфері", - зазначив Данілов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА