19:41 17.09.2020

"Метінвест" спростовує інформацію про відкриття представництва в Азербайджані

1 хв читати
"Метінвест" спростовує інформацію про відкриття представництва в Азербайджані

"Метінвест", найбільший український гірничо-металургійний холдинг, спростовує інформацію про відкриття представництва групи в Азербайджані, яку днями поширили місцеві онлайн-видання.

"Група активно працює на ринку Азербайджану і вважає його стратегічним, проте не має жодного стосунку до ТОВ "Метінвест" в Баку і просить усіх контрагентів бути максимально пильними при укладанні контрактів. Єдиним офіційним постачальником продукції "Метінвесту" на ринок Азербайджану є український офіс компанії #МетінвестСМЦ", - зазначається в офіційній заяві "Метінвесту" в четвер у Facebook.

Наголошується, що компанія дорожить своєю репутацією надійного партнера і відповідального постачальника, і залишає за собою право відстоювати свої інтереси в суді.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка: від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції зі сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, розташованих в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ (71,25%) і "Смарт-холдинг" (23,75%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА