19:43 17.09.2020

"Укрпошта" доставила 100 тис. посилок із ліками

2 хв читати
"Укрпошта" доставила 100 тис. посилок із ліками

АТ "Укрпошта" доставила 100 тис. посилок із медикаментами за чотири місяці.

"Щойно - завтра це буде публічна інформація - ми доставили стотисячну посилку з ліками за чотири місяці. Тобто з нуля ми набрали 100 тис. доставок ліків додому", - заявив генеральний директор АТ Ігор Смілянський в ефірі KSE Business Transformation Week "Трансформаційні лідери. Публічний сектор" увечері в четвер.

Він також повідомив, що за час карантину "Укрпошта" відкрила понад 30 нових відділень, планує запустити 500 пересувних відділень до кінця року, покривши цією послугою сім областей.

"Мені хочеться вперше в історії України оцифрувати всю країну, щоб у кожному куточку країни, навіть там, де немає мобільного зв'язку, - а таких куточків ще багато, - була можливість надавати цифрові послуги - банківські, замовлення на "Алі-Експресі" тощо. І це здійсниться не "колись", а наступного вересня, коли остання з 2500 машин поїде Україною, і ми зможемо надавати всі ці послуги і в режимі онлайн, і офлайн", - наголосив він.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 23 березня ухвалив постанову і вніс зміни до ліцензійних умов здійснення господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (окрім активних фармацевтичних інгредієнтів). Згідно з постановою, "Укрпошта" нарівні з іншими операторами поштового зв'язку може доставляти споживачам лікарські засоби і супутні товари.

"Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури. Надає близько 50 видів послуг у 10,6 тис. відділень у всій Україні, ще близько 1,2 тис. розташовані на неконтрольованій Україною території. Штат підприємства налічує 76 тис. працівників, з яких 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА