07:34 18.09.2020

Зеленський дав два тижні львівським правоохоронцям, щоб показати результат у боротьбі зі злочинністю

2 хв читати
Зеленський дав два тижні львівським правоохоронцям, щоб показати результат у боротьбі зі злочинністю

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Львівської області провів у Львові нараду з керівниками правоохоронних органів на місцях щодо протидії корупційним злочинам, повідомила прес-служба Офісу президента.

"На сьогодні у нас є всі можливості, щоб правоохоронна система була чистою, стабільною і допомагала. Я підтримую двотижневий термін - показати результат і справді показати суспільству у Львівській області, що правоохоронна система може бути в країні такою, щоб народ пишався. Настав час і можливість захистити честь правоохоронців", - сказав Зеленський.

У прес-службі зазначили, що на території Львівської області розташована значна кількість об'єктів інфраструктури стратегічного і бюджетоутворюючого підприємства НАК "Нафтогаз", які піддаються постійним протиправним діям. В результаті держава зазнає багатомільйонних збитків.

"Не дивлячись на десятки кримінальних проваджень, результати невтішні", - зазначив президент.

Також Зеленський звернув увагу на незаконну вирубку лісів, яку вдалося подолати лише частково і яка все ще досить активно ведеться на Львівщині. Окремо президент наголосив на необхідності особливого контролю на митниці, а саме - виявленні і протидії контрабанді, ухиленню від оподаткування. Глава держави наголосив, що не бажає часто міняти керівників правоохоронних органів, але в разі необхідності доведеться робити це для боротьби з корупцією і досягнення результатів.

Також, Зеленський наголосив на необхідності співпраці правоохоронців з обласною державною адміністрацією.

"У нас є можливість працювати однією командою", - додав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА