11:30 18.09.2020

У ЗСУ зафіксовано дев'ятий летальний випадок від COVID-19, загалом хворіють 694 людини

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано дев'ятий летальний випадок від COVID-19, загалом хворіють 694 людини

У Збройних силах України зафіксовано дев'ятий летальний випадок від коронавірусу, за добу зареєстровано 57 нових випадків захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 18 вересня у Збройних силах України гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 694 людини. Загалом за час пандемії одужала 1 701 людина", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Також зазначається, що у Збройних силах України зафіксовано дев'ятий летальний випадок від коронавірусу: 17 вересня помер державний службовець ЗСУ (Київська область).

Держслужбовець лікувався амбулаторно, позитивний результат ПЛР-тесту отримав 14 вересня, а 17 вересня був госпіталізований до Національного військово-медичного клінічного центру "ДВКГ" у зв'язку з дихальною недостатністю.

Пізніше стан здоров'я пацієнта різко погіршився, і розпочалася інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

"Держслужбовець, за наявною інформацією, мав хронічні супутні захворювання. Висловлюємо співчуття близьким і рідним", - ідеться в повідомленні.

Загалом за минулу добу зареєстровано 57 нових випадків COVID-19, з них у закладах охорони здоров'я перебувають 23 людини. Також удома під наглядом медичної служби перебувають 34 людини. Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів задовільний.

На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 789 осіб.

Як повідомлялося, в Україні за станом на ранок п'ятниці виявлено 3 228 нових випадків захворювання коронавірусною хворобою COVID-19, при цьому одужали 1 573 осіб, 68 раніше хворих померли, свідчать дані, розміщені на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради нацбезпеки та оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА