18:35 18.09.2020

У центрі Харкова чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе невстановленим вибуховим пристроєм - поліція

1 хв читати
У центрі Харкова чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе невстановленим вибуховим пристроєм - поліція

У Харкові 57-річний чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе невстановленим вибуховим пристроєм у своєму гаражі на вул. Алчевських.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, приблизно о15:30 на 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її чоловік, який останнім часом перебував у депресивному стані, взяв із собою якийсь підозрілий предмет і попрямував до гаража. Коли вона через деякий час прийшла туди та спробувала поговорити, чоловік не пустив її до приміщення, закрився в ньому та заявив, що покінчить життя самогубством.

Після отримання повідомлення на місце події терміново прибули керівництво главку, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції Харкова, наряди патрульних, спецпідрозділи ТОР та КОРД.

"На прохання поліцейських відчинити двері гаража чоловік ніяк не реагував, із поліцейськими не розмовляв. Коли спецпризначенці потрапили до приміщення, вони побачили в автівці на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям", - йдеться у повідомленні відділу комунікацій.

Наразі на місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку Київського відділу поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА