07:25 19.09.2020

Єрмак: Жодних таємних угод з Росією немає і бути не може

2 хв читати
Єрмак: Жодних таємних угод з Росією немає і бути не може

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявляє про відсутність будь-яких таємних угод між ним та представниками Російської Федерації.

"Знаєте, це вже зі сфери конспірології. А конспірологія вона завжди дає такі ідеї про якісь таємні угоди. Можу вам сказати з повною відповідальністю, що жодних таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути, по суті. Цього просто не може існувати в теорії", - сказав він в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" в п'ятницю.

Як повідомлялося 9 вересня екс-керівник ОП Андрій Богдан в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону сказав, що, за його інформацією, існують домовленості представників української влади з російськими посадовими особами щодо статусу Криму, авіасполучення з РФ, обміну полоненими і низки інших домовленостей. 10 вересня Державне бюро розслідувань викликало Богдана на допит як свідка.

14 вересня перед допитом в ДБР Богдан зазначив, що у нього немає документального підтвердження "певних домовленостей" нинішнього керівника ОП Єрмака з представниками Російської Федерації, але він переконаний в їх існуванні.

"Певні домовленості з росіянами, підписані Єрмаком, про які я говорив, вони опубліковані офіційно, в ЗМІ. І, звичайно, про їхню наявність вже знають всі. А домовленості щодо інших пунктів - мені відомо, що такі домовленості є. Відображені вони на папері і чи є у мене копія таких домовленостей на папері? Ні. Але в існуванні таких домовленостей я переконаний", - сказав він.

Після допиту 14 вересня в ДБР повідомили, що Богдан на допиті заявив, що не має жодних даних про вчинення українськими посадовими особами протиправних дій на користь іншої держави.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА