07:55 20.09.2020

Бійця ЗС України поранено недалеко від Пісків у суботу

2 хв читати
Бійця ЗС України поранено недалеко від Пісків у суботу

За минулу добу, 19 вересня, в смугах відповідальності бригад Збройних сил України російські найманці тричі порушили домовленості, які почали діяти 27 липня, внаслідок чого один український військовий був поранений, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Так, факт порушення режиму припинення вогню був зафіксований недалеко від населеного пункту Піски, де ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій. Внаслідок ворожого пострілу один військовослужбовець об'єднаних сил отримав кульове поранення в ногу. Воїну надали домедичну допомогу та доставили до лікувальної установи. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний", - йдеться у зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС станом на 7.30 неділі, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

Ще одне застосування противником стрілецької зброї відзначено поблизу Павлополя.

Крім того, порушення досягнутих домовленостей зафіксовано в районі н.п. Водяне. На цій ділянці помічений проліт ворожого БПЛА типу "МЕВІК-2" з перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника був пригнічений, що унеможливило його подальше застосування.

"Ворог укотре намагався спровокувати наших воїнів на відкриття вогню і зафіксувати цей факт. Але українські захисники на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в звіті.

З початку поточної доби, 20 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Підрозділи ЗСУ та інших складових сил оборони продовжують виконувати завдання за призначенням і перебувають у готовності реагувати на будь-які провокації супротивника.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА