12:47 20.09.2020

У ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від Covid-19, загалом хворіє 709 осіб

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від Covid-19, загалом хворіє 709 осіб

У Збройних силах України зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу, за добу зареєстровано 37 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10.00 20 вересня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусосом SARS-CoV-2 хворіє 709 осіб. Загалом за час пандемії одужали 1762 людини. На ізоляції (зокрема, самоізоляція) перебувають 797 осіб. Кількість військовослужбовців в яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 46 осіб", - йдеться в повідомленні на сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що у ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу: 19 вересня помер працівник ЗС України (Хмельницька область).

"Із 16 вересня працівник ЗС України перебував на лікуванні в центральній районній лікарні. 18 вересня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я хворого підключили до апарата ШВЛ. 19 вересня стан здоров'я різко погіршився і почалася інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату. Працівник ЗС України за наявною інформацією мав хронічні супутні захворювання", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу зареєстровано 37 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Із них у закладах охорони здоров'я перебуває 8 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Удома під наглядом медичної служби перебувають 29 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА