08:56 21.09.2020

Влада Афін підсилює обмеження на тлі зростання кількості хворих на COVID-19

1 хв читати
Влада Афін підсилює обмеження на тлі зростання кількості хворих на COVID-19

Влада Афін прийняла рішення про посилення обмежувальних заходів у зв'язку зі зростаючою кількістю пацієнтів з підтвердженим діагнозом "коронавірус", пише в п'ятницю The Guardian.

Так, з понеділка на два тижні будуть заборонені збори групами понад дев'яти осіб. Винятками стануть похорон, весілля і обряди хрещення, на яких зможуть бути присутніми до 20 осіб.

Через складну епідеміологічну обстановку в грецькій столиці призупинено проведення концертів, як у приміщеннях, так і на відкритому повітрі.

Влада також закликала громадян старше 68 років утриматися від поїздок містом і уникати користування громадським транспортом.

Роботодавці, зі свого боку, повинні будуть налагодити виробничий процес таким чином, щоб 40% офісної роботи виконувалося співробітниками з дому.

Деякі експерти вважають, що зростання кількості заражень пов'язано з відновленням туристичного сезону.

"Ми спостерігаємо тенденцію: щодня реєструється 300 нових випадків захворювання, і епіцентром стали Афіни. Зростання захворюваності збігається з поверненням відпочивальників", - вважає професор-епідеміолог Ікас Майоркініс.

З початку пандемії COVID-19 в Греції зареєстровано майже 15 тис. випадків зараження коронавірусом. 327 осіб померли внаслідок зараження інфекцією, 3,8 тис. повністю одужали.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА