14:39 21.09.2020

Держкомісія з ТЕБ та НС встановила обмеження в регіонах з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки з урахуванням пропозицій регіональних комісій

3 хв читати
Держкомісія з ТЕБ та НС встановила обмеження в регіонах з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки з урахуванням пропозицій регіональних комісій

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) встановила обмеження в регіонах із "червоним" рівнем епідемічної небезпеки з урахуванням пропозицій регіональних комісій.

"Сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій ухвалено рішення про введення обмежень на територіях, де 18 вересня встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19" - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Зазначається, що ці обмеження діятимуть з 00:00 22 вересня 2020 року.

Зокрема, в м. Чопі Закарпатської області будуть обмежені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним та міським транспортом, крім легкових авто, в яких кількість пасажирів, включаючи водія, не більше ніж п’ять осіб без врахування дітей віком до 14 років. Користуватися службовим транспортом дозволено за умови забезпечення водіїв та пасажирів засобами індивідуального захисту та в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які не менш ніж за дві години повідомлено Нацполіцію.

Крім того, обмежено посадку пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення; відвідування закладів освіти; прийом відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування тощо. Виключення: торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, ветеринарними препаратами, кормами, агрохімікатами, насінням. Також дозволено провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів, об’єктів поштового зв’язку.

Можна також надавати послуги громадського харчування із адресною доставкою замовлень; обмежено відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

У Перемишлянському та Пустомитівському районах Львівської області, Бережанах, Заліщицькому, Збаразькому, Тернопільському районах Тернопільської області обмежено посадку пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення; приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування з вищезазначеними винятками; відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги з вищепереліченими винятками, а у м. Славуті та у Волочиському районі Хмельницької області, Каневі Черкаської області, Герцаївському, Кельменецькому районах Чернівецької області ще й відвідування навчальних закладів здобувачами освіти, за виключенням закладів дошкільної освіти.

У Ніжині та Носівському районі Чернігівської області обмежено прийом відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сферах культури, кінотеатрів, закладів громадського харчування з виключенням деяких випадків; відвідування установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування) з перерахованими вище винятками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА