19:19 22.09.2020

Сайт МВС Білорусі оговтався від хакерської атаки

1 хв читати
Сайт МВС Білорусі оговтався від хакерської атаки

Відновив роботу сайт МВС Білорусі, який був недоступний з початку вересня.

"Офіційний сайт відомства, роботу якого з технічних причин було припинено, тепер знову функціонує", - повідомила офіційний представник МВС Ольга Чемоданова у вівторок.

Офіційний сайт МВС Білорусі не працював з вечора п'ятниці, 4 вересня.

У відомстві раніше не виключали хакерську атаку. "Ми не виключаємо хакерську атаку. Була також зроблена спроба впровадження шкідливих програм, які блокують або вносять зміни в роботу низки інформаційних ресурсів МВС", - йшлося в повідомленні в телеграм-каналі Чемоданової.

Зі свого боку низка ЗМІ і Telegram-каналів повідомляли, що хакери, які зламали сайт, змінили список розшукуваних осіб. Згідно опублікованих скріншотів, хакери розмістили тут оголошення про розшук президента Олександра Лукашенка і міністра внутрішніх справ Юрія Караєва. Після цього доступ на ресурс був заблокований.

У Білорусі з 9 серпня тривають акції протесту проти підсумків виборів президента. Переможцем був оголошений чинний глава держави Олександр Лукашенко, який займає цей пост з 1994 року. Опозиція не визнала оголошені владою підсумки виборів, вважає їх сфальсифікованими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА