10:51 23.09.2020

Навального виписали з лікарні

1 хв читати
Навального виписали з лікарні

Російського опозиціонера Олексія Навального виписали з берлінської клініки Charite, і, за повідомленням прес-служби клініки, лікарі вважають, що він може повністю одужати.

"Стан здоров'я пацієнта поліпшився настільки, що активне медичне лікування було завершено. Олексій Навальний перебував у Сharite на лікуванні загалом 32 дні, зокрема 24 дні - у відділенні інтенсивної терапії. Лікарі, враховуючи перебіг хвороби, вважають, що пацієнт може повністю одужати", - йдеться в заяві клініки.

Повідомляється, що Навального виписали напередодні. Лікарі зазначають, що можливі наслідки для здоров'я поки що оцінити складно.

Навальному стало зле 20 серпня у польоті з Томська до Москви. Літак здійснив екстрену посадку в аеропорту Омська. Опозиціонера госпіталізували в комі до реанімації омської лікарні. 22 серпня його перевезли на лікування до Німеччини в берлінську клініку Charite.

2 вересня влада ФРН з посиланням на лабораторію бундесверу оголосила про те, що в організмі Навального виявлено сліди отрути з групи "Новачок".

7 вересня в клініці Charite повідомили, що Навального вивели зі штучної коми і його стан покращився.

9 вересня німецькі ЗМІ з посиланням на німецьке міністерство оборони повідомили, що Берлін передав до ОЗХЗ результати дослідження Навального і не бачить необхідності скеровувати їх безпосередньо Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА