07:37 24.09.2020

Байден поцікавився, в якій країні він перебуває, після зауважень Трампа про мирний перехід влади

1 хв читати
Байден поцікавився, в якій країні він перебуває, після зауважень Трампа про мирний перехід влади

Кандидат в президенти від Демократичної партії Джо Байден сказав, що його розвеселила заява президента США Дональда Трампа, коли той відмовився взяти на себе зобов'язання з мирного передання влади в разі своєї поразки на виборах у листопаді.

"Мене розвеселило це. Я запитав, в якій країні ми перебуваємо? Послухайте, він говорить самі ірраціональні речі. Я не знаю, що сказати", - заявив Байден журналістам.

Раніше в ході брифінгу в Білому домі Трамп уникнув відповіді на питання, чи гарантує він мирне передання влади, у разі програшу на виборах в листопаді.

"Ми повинні подивитися, що станеться, але я дуже сильно скаржуся на голосування поштою. Голосування поштою - це катастрофа", - сказав Трамп журналістам у відповідь на питання, чи візьме він на себе зобов'язання забезпечити мирний перехід влади.

"Відмовтеся від голосування поштою, і у вас все буде дуже мирно. Передання (влади - ІФ) не буде, чесно кажучи, буде продовження", - додав Трамп.

Голосування поштою в США викликає багато суперечок. Трамп неодноразово попереджав, не наводячи доказів, що ця практика рясніє шахрайством і що демократи будуть використовувати голосування поштою для фальсифікації виборів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА