17:05 24.09.2020

У Києві на території ліквідовуваного Олімпійського коледжу сталися сутички, кілька осіб постраждали - поліція

1 хв читати
У Києві на території ліквідовуваного Олімпійського коледжу сталися сутички, кілька осіб постраждали - поліція

 Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом подій на території Олімпійського коледжу в Києві, де внаслідок конфлікту постраждали кілька людей, зокрема й правоохоронці.

"Сьогодні о 12:31 до чергової частини столичної поліції за спецлінією 102 надійшло повідомлення про конфліктну ситуацію на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Попередньо встановлено, що під час роботи ліквідаційної комісії на території коледжу виник конфлікт. Поліцейські втрутилися в ситуацію та припинили протиправні дії, проте внаслідок інциденту кілька людей отримали тілесні ушкодження, зокрема й правоохоронці.

"Наразі до територіального управління поліції запрошені обидві сторони конфлікту для надання пояснень та об'єктивного встановлення причин інциденту", - йдеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування встановлюють усі обставини та причини цього конфлікту.

Раніше Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі про оскарження розпорядження уряду про реорганізацію Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. З відповідним позовом до Кабміну та Міносвіти України звернулася профспілка працівників і студентів коледжу.

На думку профспілки, рішення уряду суперечить положенням закону України "Про освіту" та закону України "Про вищу освіту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА