19:38 24.09.2020

Італійці відповідально дотримувалися заходів безпеки для боротьби з COVID-19

1 хв читати
Італійці відповідально дотримувалися заходів безпеки для боротьби з COVID-19

Президент Італії Серджо Маттарелла в четвер заявив, що італійці відповідально поставилися до виконання заходів безпеки, щоб стримати поширення коронавірусу COVID-19, незважаючи на те, що вони волелюбний народ.

"Ми, італійці, теж любимо свободу, але також поважаємо і відповідальний підхід", - сказав Маттарелла у відповідь на питання про коментарі прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона про дотримання заходів безпеки при COVID-19 в двох країнах, його цитують європейські ЗМІ.

Джонсон, виступаючи в парламенті і відповідаючи на питання, чому кількість заражених вірусом у Італії менша, ніж у Британії, припустив, що причиною тому - волелюбний характер британського населення, від якого важко вимагати беззаперечного дотримання правил.

Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, всього в Італії за час пандемії виявили понад 304 тис. випадків зараження коронавірусом, з них понад 35 тис. померли. У Великій Британії за час пандемії виявили понад 409 тис. випадків зараження коронавірусу, з них понад 41 тис. померли.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА