Події

На Львівщині СБУ викрила схему незаконного відчуження земель Міноборони

 У Львівській області Служба безпеки України розкрила схему незаконного відчуження земель Міноборони, повідомляє прес-служба управління Служби у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні, депутат однієї з сільрад Львівської області вступив у злочинну змову з посадовими особами квартирно-експлуатаційного відділу Міноборони і вони організували незаконне відчуження 1,7 землі військового містечка.

"Зловмисники вносили недостовірні дані про розміщення межових знаків охоронної смуги і поділ її на земельні ділянки площею 0,08-0,15 га. Право власності вони оформляли на підставних осіб і продавали громадянам приблизно по 5 тисяч доларів за 0,01 га. За попередніми експертними оцінками ринкова вартість незаконно відчуженої землі становить 30 млн грн", - зазначено в повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів задокументували депутата в офісі нотаріуса під час підписання договорів купівлі-продажу ділянок й отримання за них 165 тисяч доларів США.

Нині відбуваються більше ніж 20 обшуків у службових приміщеннях сільської ради та Міноборони, за місцем проживання зловмисників та в їхніх автомобілях.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ