18:25 25.09.2020

Російські найманці один раз порушили режим тиші на Донбасі в п'ятницю, втрат немає

1 хв читати
Російські найманці один раз порушили режим тиші на Донбасі в п'ятницю, втрат немає

Російські найманці один раз порушили режим припинення вогню на сході України від початку поточної доби станом на 17:30 п'ятниці, 25 вересня, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Неподалік населеного пункту Авдіївка ворог відкрив вогонь у бік позицій українських захисників, здійснивши постріли з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Неприцільний вогонь не становив загрози для життя і здоров'я наших військовослужбовців, і зброю у відповідь вони не застосовували. Бойових втрат і поранень унаслідок пострілів немає", - ідеться в повідомленні.

Водночас рятувальники об'єднаних сил виконують роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. "Наразі тривають відновлювальні роботи на дев'яти об'єктах. Крім того, сапери ДСНС розмінували понад 11 га території в прифронтовому районі й передали на знищення 85 знайдених вибухонебезпечних предметів", - ідеться в повідомленні.

Раніше в Міністерстві оборони повідомили про відсутність обстрілів з боку російських найманців у п'ятницю з півночі станом на 12:00. Отже, обстріл під Авдіївкою мав місце після полудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА