20:59 25.09.2020

Мінінформ Білорусі домагається через суд позбавлення білоруського порталу tut.by статусу ЗМІ

1 хв читати
Мінінформ Білорусі домагається через суд позбавлення білоруського порталу tut.by статусу ЗМІ

Міністерство інформації Білорусі звернулося до суду з позовом щодо припинення випуску мережевого видання tut.by, портал може втратити статус ЗМІ.

"Міністерство інформації звернулося до суду з позовом про припинення випуску мережевого видання tut.by. Це означає, що за рішенням суду tut.by може втратити статус засобу масової інформації, проте зможе продовжити свою роботу як інтернет-ресурс без статусу ЗМІ", - йдеться в повідомленні порталу в п'ятницю.

Засідання призначено на 8 жовтня в Економічному суді Мінська. "Підставою для пред'явлення позову стали раніше винесені попередження Мінінформу" - пояснюється в повідомленні. Всього їх було чотири. Мінінформ висловлював претензії з приводу матеріалів щодо проведення виборів, діяльності Комітету державного контролю, білоруської митниці і справи, заведеної на дочку одного з редакторів порталу.

"Поки юристи компанії вивчають отримані документи. Ми продовжуємо працювати в колишньому режимі", - наголошується в повідомленні.

Мережеве видання tut.by зареєстровано в січні 2019 року, до цього з часу заснування у 2000 році портал працював без статусу ЗМІ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА