08:33 26.09.2020

Тривають пошуки трьох людей на місці авіакатастрофи біля Чугуєва - ДСНС

2 хв читати
Тривають пошуки трьох людей на місці авіакатастрофи біля Чугуєва - ДСНС

Станом на ранок суботи тривають пошуки трьох осіб, які перебували на борту військово-транспортного літака, який впав напередодні ввечері біля Чугуєва (Харківська обл.), повідомили в прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

"Загинули 22 особи та 2 особи травмовано, їх госпіталізовано в лікарню, пошуки трьох осіб тривають", - сказано в ранковому зведенні відомства в суботу.

Як повідомлялося, увечері 25 вересня під час заходження на посадку в аеропорт Чугуєва (Харківська обл.) розбився літак Ан-26 Повітряних сил ЗС України військової частини А 4104. Військово-транспортний літак Ан-26 виконував навчально-тренувальний політ. На борту перебувало 27 осіб (20 курсантів і 7 офіцерів Харківського університету Повітряних сил ЗС України ім. Кожедуба).

За попередньою інформацією Офісу генерального прокурора України в результаті авіакатастрофи загинуло 25 осіб.

Увечері в п'ятницю була створена Держкомісія з розслідування обставин падіння літака, її очолив віце-прем'єр Олег Уруський. Президент України Володимир Зеленський в суботу приїде в Харківську область.

Державне бюро розслідувань звернулося до громадян, які стали свідками авіакатастрофи, за допомогою в зборі інформації. Слідчі просять людей, які мають фото, відео з відеореєстраторів та мобільних телефонів з місця авіакатастрофи, надсилати свої контактні дані, а саме ПІБ і номер телефону за номером ДБР: +380500802227.

За даним фактом Офісом генпрокурора розпочато кримінальну справу за ст. 416 (порушення правил польотів і підготовки до них, що спричинило катастрофу і тяжкі наслідки) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА