19:36 26.09.2020

Зеленський оглянув КПВВ "Майорське" і відвідав позиції ЗС України на лінії фронту

2 хв читати
Зеленський оглянув КПВВ "Майорське" і відвідав позиції ЗС України на лінії фронту

У рамках робочої поїздки до Донецької області президент України Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорське".

Як повідомляє в суботу ввечері прес-служба президента, Зеленський оглянув облаштування КПВВ і порядок здійснення контрольних процедур на ньому.

Глава Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко доповів Зеленському, що на пункті облаштовані чотири павільйони паспортного контролю на кожному з напрямків руху. Також функціонують два павільйони для проходження паспортного контролю особами, що перетинають лінію розмежування в пішому порядку.

Президент оглянув робочі місця працівників пункту. На КПВВ обладнано 35 робочих місць для перевірки паспортних документів, що дозволяє уникати черг навіть у разі збільшення пасажиропотоку.

Зеленський ознайомився з порядком пропуску транспортних засобів на КПВВ.

Дейнеко зазначив, що основні загрози, які існують на цьому пункті пропуску, - це спроби перевезення валюти, лікарських та наркотичних засобів, зброї та вибухових речовин.

Голова Держприкордонслужби зауважив, що з 22 березня 2020 року, після введення карантинних заходів, КПВВ тимчасово не працює.

"Пікове навантаження зафіксоване з початку березня до введення карантину. Було до 14тис. 600 громадян на день", - сказав Дейнеко.

Президент поцікавився, чи надходили звернення від громадян з проханням відновити роботу КПВВ. Голова Держприкордонслужби зазначив, що таких звернень не надходило, однак "Майорське" готове до відновлення роботи в разі необхідності.

"Фактично ми готові проводити всі контрольні операції. Відстань від КПВВ до лінії розмежування становить 800 метрів", - зазначив Дейнеко.

Також Зеленський відвідав позиції Збройних сил України на лінії фронту, де поспілкувався з бійцями. Президент вручив військовим державні нагороди.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА