07:10 27.09.2020

Влада Брюссельського регіону прийняла екстрене рішення про посилення антивірусних заходів

1 хв читати
Влада Брюссельського регіону прийняла екстрене рішення про посилення антивірусних заходів

Через різке зростання заражень на COVID-19 в Брюсселі в суботу було скликано надзвичайну кризову нараду бургомістрів комун Брюссельського столичного регіону, на якій узгоджено нові превентивні заходи проти коронавірусу.

Вирішено, починаючи з понеділка, 28 вересня, закривати бари та кафе о 23:00 протягом майбутніх трьох тижнів. Будь-якого роду збори людей у громадських місцях у складі понад 10 осіб заборонені з 23:00 до 6:00.

При цьому обов'язкове повсюдне носіння масок на відкритому повітрі на всій території регіону скасовується. Проте, маски на вулиці залишаться обов'язковими в найбільш людних місцях, як торговельні центри, при виході учнів зі шкіл і в інших аналогічних ситуаціях.

У закритих громадських приміщеннях і на транспорті як і раніше зберігається масковий режим.

Ця нарада була викликана статистикою заражень COVID-19, яка відчутно погіршилася. Стан справ в Брюсселі розцінюється як справжній спалах захворювання, де за минулий тиждень відзначено 2353 нових випадки інфікувань коронавірусом.

Загалом в Бельгії останні тижні також відзначається неухильне зростання заражень. Середня кількість щоденних інфікувань COVID-19 в країні досягла 1540 за період з 16 до 22 вересня, оголосив в суботу бельгійський інститут суспільної охорони здоров'я Sciensano. Це на 40% більше, ніж за оцінкою попередніх семи днів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА