12:25 27.09.2020

У ЗСУ за добу Covid-19 захворіли 40 осіб, 8 одужали – командування Медсил

2 хв читати
У ЗСУ за добу Covid-19 захворіли 40 осіб, 8 одужали – командування Медсил

40 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19 зафіксовано у Збройних силах України (ЗСУ) за минулу добу, зараз хворіє 601 людина, повідомляє командування медичних сил ЗСУ в неділю вранці.

Із загальної кількості хворих за добу до закладів охорони здоров'я госпіталізовано 9 осіб. "Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 1 військовослужбовець, Чернігівський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці, Житомирський і Деснянський військові госпіталі – по 1 військовослужбовцю і Міська клінічна лікарня Вінниці – 1 працівник ЗСУ", – повідомляється на сторінці командування Медсил ВСУ в Facebook.

31 хворий лікується вдома під наглядом лікарів. "Київська область – 10 військовослужбовців і 3 співробітники ЗСУ, Львівська область – 3 військовослужбовці і 3 співробітники ЗСУ, Одеська область – 5 військовослужбовців, Вінницька область – 3 військовослужбовці і 2 співробітники ЗСУ, Миколаївська і Житомирська області – по 1 військовослужбовцю", – йдеться в повідомленні.

У всіх хворих стан здоров'я задовільний. У тих, хто лікується вдома спостерігається легкий перебіг хвороби.

За даними командування Медсил, загалом за час пандемії в лавах ЗСУ одужали 1 тис 151 людина, летальних випадків – 10.

При цьому днем раніше повідомлялося про 1 тис. 143 людей, що одужали і 569 активних випадків хвороби. Таким чином, за добу в лавах ЗСУ одужали 8 осіб, а кількість хворих збільшилася на 32. Летальних випадків на минулу добу не було.

На ізоляції (зокрема, самоізоляції) перебувають 638 осіб, у 84 із них термін ізоляції закінчується в найближчі три дні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА