14:02 27.09.2020

У Києві завершено розслідування розбійного нападу на лікаря в червні

2 хв читати
У Києві завершено розслідування розбійного нападу на лікаря в червні

Слідчі столичної поліції завершили досудове розслідування щодо трьох зловмисників, які на початку червня поточного року напали на лікаря на бульварі Шевченка в центрі столиці і забрали у нього дороге медичне обладнання, повідомляє відділ комунікації поліції Києва в неділю.

Як розповів начальник відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці прибули на місце скоєння злочину після заяви потерпілого вже через кілька хвилин і почали пошуки нападників: "Ми з'ясували, що постраждалий приїхав до столиці з метою придбання дорогого медичного обладнання. Під час відпрацювання інформації на вулиці Саксаганського ми затримали одного з нападників, а його спільників – біля Центрального залізничного вокзалу", - розповів він.

Затримані - уродженці міста Харкова, Ворзеля Київської області та житель Черкаської області 1975, 1995 та 1992 років народження. Крім того, співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції встановили, що 45-річний харків'янин раніше вже був судимий за скоєння грабежу і минулого року звільнився з місць позбавлення волі.

"Нападникам ми повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Шевченківський районний суд столиці обрав їм запобіжний захід утримання під вартою без можливості внесення застави. Фігурантам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - додав Падюк.

Наразі досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

МЗС України про доповідь Комісії ООН: Зафіксовані злочини РФ "свідчать про масштаб звірств, якого Європа не бачила з часів Другої світової війни"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА