20:13 27.09.2020

МАУ скасувала рейси в Єреван через вірмено-азербайджанський конфлікт

1 хв читати
МАУ скасувала рейси в Єреван через вірмено-азербайджанський конфлікт

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скасовує рейси до Єревану в зв'язку з виниклим конфліктом між Вірменією і Азербайджаном.

"З огляду на загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном Центром управління ризиками авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України прийнято рішення про тимчасову відміну рейсів в Єреван", - повідомляється на сторінці МАУ "Fly UIA" в соцмережі Facebook в неділю ввечері.

Повідомляється, що відповідне рішення прийняли після аналізу ризиків фахівцями МАУ під час вечірнього брифінгу. Необхідність здійснення заходу обумовлена, зокрема, введенням воєнного стану і мобілізації в Вірменії.

"Ми в компанії оцінили всі можливі ризики і вирішили - виконання рейсу в Єреван неможливо із роз'ясненнями щодо наших подальших дій з боку авіаційної влади України та офіційної позиції Баку і Єревана щодо гарантування безпеки авіаційного простору в небі над Азербайджаном і Вірменією", - зазначив керівник авіакомпанії Євген Дихне.

Разом із тим, МАУ надасть необхідну комунікацію пасажирам рейсу, який мав відбутися за розкладом 28 вересня в 17:00, і дасть їм всю необхідну підтримку, яку передбачає ця ситуація.

Крім того, рейси МАУ в Баку повинні виконуватися з 4 жовтня 2020 року. Рішення щодо виконання рейсів буде прийнято з урахуванням оновлення інформації.

"Безпека пасажирів і екіпажів є незмінним пріоритетом авіакомпанії МАУ", - наголосили в авіакомпанії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА